Fixa en komplett basgarderob

Det är alltid en bra idé att skapa en stark och tidlös basgarderob som innehåller plagg som aldrig blir omoderna. När du fyller din garderob med tidlösa nyckelplagg har du en bra bas att stå på som gör att du slipper alla sorters klädkriser för evig framtid. Att skapa den perfekta basgarderoben är egentligen inte svårt alls. Det handlar i mångt och mycket om att investera i rätt sorts plagg som går att matcha med varandra. Jeans är ett klassiskt plagg att ha i en basgarderob. Ett märke som gör riktigt bra jeans är Levis som har jeans i olika modeller i sitt sortiment. Levis var pionjär inom jeansindustrin och är idag världsledande inom branschen. Att ha ett par Levis jeans i garderoben är en självklarhet både för kvinnor och män. Förutom jeans har Levis andra plagg i sitt sortiment som går utmärkt att kombinera tillsammans med jeans. De perfekta jeansen har inget att göra med trender. Du ska hitta ett par jeans som sitter helt perfekt och som du känner dig fin i. Tvätten spelar heller ingen roll så länge som du gillar den. När du hittar dina jeans kan du med fördel köpa fler en ett par.

Komplettera med trendiga plagg

När du väl har gjort jobbet och fått dig den perfekta basgarderoben så kommer du ha undanröjt alla sorters klädkriser. När du ska välja plagg till din garderob är det viktigt att du tänker på att plaggen ska fungera alla säsonger och att du inte ska tröttna på dem. Trendiga plagg kan du köpa för att komplettera garderoben med. Exempelvis kan det till sommaren vara kul att komplettera med något somrigt plagg.

Rensa garderoben

För att lyckas skapa dig en basgarderob kan det vara bra att börja med att rensa garderoben. Du kan ha som regel att om du inte har använt ett plagg på ett år kan du plocka bort det. Plagg som inte passar eller som är trasiga ska bort. Skänk bort de för små plaggen och släng de andra. Det är inte heller en bra idé att behålla plagg av nostalgiska skäl. Det kommer att kännas bra när du har gjort en rejäl rensning.

Ta god tid på dig att hitta rätt plagg

Efter rensningen är det dags att hitta nyckelplaggen som ska utgöra basen i garderoben. Du behöver inte stressköpa alla plagg utan låt det ta tid så att du verkligen hittar bra plagg som du älskar. Att köpa kvalitetskläder kostar en del så du kan också för den skull sprida ut köpen. Men det är värt att satsa på kläder i bra material. Sådana plagg håller väldigt länge och tål att tvättas många gånger. När du köper trendplagg kan du köpa lite billigare kläder.

Leave a Reply

mts_schema