Allt om vårmode

Vårmodet brukar kännetecknas av ljusa, färgglada färger som gärna går åt det mer pastelliga hållet. När våren kommer vill vi visa det genom våra kläder. Förutom att plaggens material blir lättare och vi börjar att bära mer färg på våra kläder igen är det även under våren som vi börjar att inkludera mönster inspirerade av naturen. Plagg med fjärilsmönster och blommönster är något som alltid är moderiktigt på våren.

Trots att det finns säkra kort att välja som alltid funkar på våren kan det vara svårt att veta vilka plagg du bör satsa på. I det här inlägget får du tips på vårmode. Du kan köpa din nya vårgarderob på thernlunds.se, vilket är en webbutik som har ett stort utbud av moderiktiga kläder.

Vårmode för herrar

För män så är inte modet lika varierat som det är för kvinnor. När våren kommer och du vill börja bära kläder därefter är det bästa du kan göra för att hålla stilen att investera i några enkla basplagg, gärna i ljusare färger. Du kan till exempel köpa ett par chinos eller kostymbyxor. Denna typ av byxor funkar både till vardags och på fest. Dessutom är de enkla att kombinera med andra plagg. Om du gillar att bära mönster finns det många snygga skjortor och T-shirts med vårinspirerade mönster. Till exempel blommönster. När du väljer att bära en skjorta med exempelvis blommönster så sticker du ut mer i mängden och du kommer garanterat att få komplimanger för den. Sedan finns det vårjackor i olika modeller. Du kan till exempel välja att bära en tunnare trenchcoat eller en jeansjacka. Det finns flera variationer av vårjackor som är tunnare. Prova dig fram och välj den jacka som passar din stil bäst. Sist men inte minst har vi det du bär på fötterna: skorna. När snön och isen äntligen har smält och gatorna är fria från slask och grus är det många som tar på sig sina sneakers. Ett par sneakers är både snyggt och moderiktigt, men om du behöver vara lite mer propert klädd kan du välja ett par finare skor. Och glöm inte solglasögonen, de skyddar dina ögon från starka solstrålar samtidigt som din utstyrsel lyfts till nästa nivå.

Vårmode för damer

Efter en lång, mörk vinter är våren och dess ljus och värme mer än välkommet. Det märker vi även på modet. Det bästa du kan göra om du vill klä dig trendigt på våren är att klä dig i pastellplagg. Denna vår är pastellkostymen det trendigaste du kan bära. Du kan välja att bära din kostym med båda delarna, alltså kavajen och byxorna eller var för sig. När du investerar i en hel kostym får du möjligheten att kombinera kläderna med andra plagg, och de är snygga tillsammans. Förutom kläder i pastell kan du klä dig med vårens mönster: blommor!

”Florals, for spring? Groundbreaking”, sade Meryl Streeps rollkaraktär i Djävulen bär prada där hon spelar chefen på ett stort modemagasin. När du investerar i vårplagg kan du vara säker på att de kommer att vara trendiga i många vårar framöver.

Leave a Reply

mts_schema