Satsa på en basgarderob

Varje nytt år kommer det nya modetrender och plaggen som köptes förra året är helt ute. Det kostar pengar och är inte speciellt miljövänligt. Om du investerar i en basgarderob med kläder som aldrig blir omoderna kan du komplettera den med några få plagg för att känna dig trendig. En basgarderob som innehåller klassiska plagg som går att variera och bära i flera år är helt perfekt.

Satsa på klassiska smycken

Till basgarderoben passar det att ha smycken som fungerar över tid. Investera i stilrena smycken som alltid är trendiga. Sätt ihop ett smyckeskrin som innehåller riktiga klassiker som tunna halskedjor, armband i en enkel design med en sten och pärlörhängen. Förutom guld och silver är platina, pärlor och diamanter också klassiker som aldrig går ur tiden. Har du guldsmycken som du inte använder kan du sälja dom och få pengar som kan användas till att köpa nya som du verkligen gillar. Att sälja guld är enkelt och smidigt.

Några nyckelplagg

Jeans är de perfekta byxorna att ha i en basgarderob. Jeans funkar alltid och till nästan vad som helst. Välj en modell som du tycker är bekväm och som du känner dig snygg i. En annan klassiker som passar utmärkt i en basgarderob är den vita skjortan. Den passar ihop med det mesta och fungerar lika bra på kontoret som på festen. Den vita skjortan går att variera i oändlighet. Det finns en mängd olika modeller av den vita skjortan men alla är lika tidlösa. En svart kjol bör ingå i basen eftersom den har många användningsområden året runt. Variera överdelen beroende på tillfälle.

En stickad tröja i en neutral färg är något som bör finnas i varje basgarderob. Den går att bära sommar som vinter. Några t-shirtar i svart, grå eller vitt i ett bra material håller i evigheter. Det kan vara ett av de viktigaste plaggen i din basgarderob. Vill du ha ett plagg som genom tiderna alltid fungerat som en räddare i nöden ska du köpa en svart klänning. Den kan du alltid ta till när fantasin tryter. Den fungerar överallt och i alla sammanhang. Variera bara accessoarer och skor efter tillfälle. Utöver detta kan en kappa, sneakers, ankelboots, pumps och en kavaj också vara bra att ha i basen.

Se basgarderoben som en investering

Basgarderoben ska du se som en investering och även om det kostar en del går det komma lindrigt undan om du handlar second hand och tittar på budgetvarianter. Det kommer vara välanvända plagg som du kan använda i flera år och ur det perspektivet kommer det vara billiga plagg.

Leave a Reply

mts_schema